نصب کابینت ام دی اف
معرفی و آموزش نصب کابینت ام دی اف : امروزه کابینت یکی از وسایل ضروری برای هر آشپزخانه محسوب میشود. برای طراحی و ساخت کابینت از مواد اولیه مختلفی استفاده میکنند که یکی از آنها ام دی اف است. ام دی اف یک مدل چوب است که ترکیبی از فیبر، چسب و رزین میباشد و از تخته سه لایه محکمتر و مقاومتر است. ام دی اف به دلیل ویژگیهایی که دارد امروزه کارایی زیاد نصب به سایر مواد دارد. ام دی اف در طراحی و ساخت درب کابینت استفاده میشود چون که از مزایای بالایی برخوردار است.
ویژگیهای ام دی اف
یکی از خاصیتهای خوبی که ام دی اف دارد این است که ترک بر نمیدارد. ام دی اف با توجه این که مثل چوب با بالا و پایین رفتن دما و رطوبت منبسط و نقبض میگردد اما ترک ندارد؛ چرا که ساختار آن یک واحدی است. به همین دلیل اگر درب کابینت خود را از ام دی اف انتخاب کنید؛ دیگر نگران ترک خوردن و خط خوردگی آن نخواهید بود.
نصب کابینت ام دی اف
با توجه به ویژگیهای گفته شده کابینت ام دی اف جزء پرکاربردترین محصولات در آشپزخانههای امروزی به شمار میآید. اما برای نصب آن باید یک سری مراحل را طی کرد که عبارتند از:
نشانه گذاری کابینت ام دی اف
اولین کاری که باید انجام دهید این است که روی دیوار علامت گذاری کنید. یادتان باشد برای نشانه گذاری کابینت ام دی اف نباید همین جوری خطوط را رسم کرد؛ باید خطی را رسم کنید که حتما تراز باشد؛ چرا که هر گونه بی دقتی در مراحل بعدی نصب کابینت مشکل ایجاد خواهد کرد.
همان طور که ساخت کابینت امدیاف آسان است، نصب آن نیز کار چندان پیچیدهای نیست. البته کاری تخصصی است و بهتر است توسط نصابان حرفهای صورت گیرد تا از اشتباهات سهوی پیشگیری شود. ما در ادامه مراحل نصب کابینت امدیاف را به طور مختصر و خلاصه توضیح میدهیم.
ابتدا بهتر است دیوار پشت کابینتها بررسی شوند تا کاملا به صورت یکپارچه و صاف باشند. در صورتی که دیوار پشت کابینتها، سطحی صاف ندارند، باید به وسیلهی مصالح پر شوند تا کابینت به طور کامل، به دیوار فیت شود.
در ابتدا یونیت و اسکلت کابینت را بر طبق نقشه کابینت آشپزخانه، به همدیگر متصل میکنند. کابینتهای دیواری، پیشتر از کابینتهای زمینی نصب میشوند.
محل نصب دقیق کابینتها ابتدا با اندازهگیریهای دقیق و میلیمتری نشانهگذاری میشوند. سپس به وسیلهی تراز چک میشوند تا ناراستی و کجی آن گرفته شود.
پس از نشانهگذاری دیوار، کابینتها موقتا بلند میشوند تا بر روی نشانهها قرار گیرند. در صورتی که محلهای علامتگذاری شده با سوراخهای پشت کابینت یکسان باشد، کابینتها بر روی زمین قرار میگیرند و دیوار به وسیلهی مته و دِرِیل سوراخکاری میشود.
نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی
اکثر کابینت های فلزی با درب ام دی اف در نتیجه بازسازی یک ساختمان ساخته میشوند. اما گاهی اوقات نیز ممکن است خود کارفرما به خاطر اقتصادی بودن و استحکام آن نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی سفارش دهد. نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی دارای مراحل زیر است:
- زیرسازی و آماده سازی کابینت ها برای نصب درب ام دی اف
- نصب درب های ام دی اف
- تغییرات لازم برای بدنه ها و تاج های کابینت ها
با انتخاب درب mdf روی کابینت فلزی، زیبایی و استحکام را همزمان خواهید داشت.
مراحل نصب کابینت ام دی اف
کابینت در آشپزخانه به عنوان یکی از وسایل ضروری شناخته شده است که اهمیت بسیاری در طراحی داخلی منازل پیدا کرده است. برای طراحی و ساخت کابینت ها در ابتدا باید مواد اولیه با کیفیتی وجود داشته باشد تا بتوان یک محصول ماندگار و بادوام به وجود بیاید. ام دی اف یکی از متریال های محبوب است که امروزه در دنیای کابینت سازی جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.
ام دی اف به مدلی از چوب گفته میشود که در آن ترکیبی از فیبر، چسب و رزین می باشد. استحکام آن از تخته سه لایه بیشتر می باشد و به همین دلیل است که افراد بسیاری آن را برای طراحی داخلی آشپزخانه انتخاب میکنند. اما در واقع این محصول ویژگی های منحصر به فردی دارد که طراحان آن را به عنوان اولین متریال در هنگام مشاوره دادن به خریداران پیشنهاد می دهند.
در خدمت از ما می توانید به بهترین نصابان کابینت ام دی اف دسترسی پیدا کنید، همچنین امکان ثبت درخواست و استعلام قیمت به صورت رایگان وجود دارد
Comments
Post a Comment